Bli med!

Er du mann, bor i Stavanger og omegn og liker å synge? Vi er alltid på utkikk etter nye talenter. Dette er hva vi ser etter:

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som er en sangglad mann i din beste alder, altså et sted mellom 25 og 55 år. Tidligere korerfaring ikke nødvendig, da kyndig opplæring vil bli gitt for de mindre erfarne korister som har interesse for sang og ikke viser seg å være totalt tonedøve. Det stilles dog et minimumskrav til naturlig gehør som absolutt ikke trenger å være absolutt… Dette vil bli raskt avdekket etter en kort prøvesynging sammen med vår eminente dirigent.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene involverer korsang innen tildelt stemmeregister og det legges vekt på kunsterisk innlevelse kombinert med rene toner og akkorder innen både dur og moll. Den rette kandidaten vil også på sikt få muligheten til å bli valgt inn i styreverv og få påvirke den daglige driften.

Arbeidssted og arbeidstid:

Vi tilbyr til en viss grad fleksibel arbeidstid og selvstendig øvelse med hjemmekontor. Oblitgatorisk oppmøte  ukentlig på Midjord Bydelshus på tirsdager mellom klokken 20.00-22.00. Det må påberegnes noe overtid og mulig reiseaktivitet i forkant av konserter, opptredener og i forbindelse med seminarer. Pubøvelser forekommer også med jevne mellomrom.

Hva vi tilbyr:

Vi kan tilby et godt sangmiljø med entusiastiske medkorister. Av frynsegoder kan vi opplyse om at vi har en egen kokk, et godt arbeidsmiljø og pulverkaffe på øvelsene.

Veien videre:

Dersom dette virker interessant så ta kontakt med oss på kontaktskjema på hovedsiden. Vi gleder oss til å høre fra deg!

%d bloggere liker dette: